26 Ağustos 2009 Çarşamba

27 Ağustos tarihli iddaa kuponum

Artık oynadığım iddaa kuponlarını da yayınlayacağım burada, belki birilerine faydası dokunur.

560 HERTHA - BRONDBY, X2, 2,06

İlk maçi Brondy zorla 2-1 almış ama bu seneye hertaya taktığımdan dolayı onlardan bi cacık olacağını zannetmiyorum. tamam brondby onları yenemeyebilir ama yenilmeyecektir de.

568 TROMSO - BILBAO, 1X, 1,60

Bilbao ilk maçta turu garantileyememesinin(3-2) bedelini bu maçta ödeyecek gibi gözüküyor. Henüz hazır değiller ve karşılarında hazır bir takım var. Tromso zamanında Galatasaray'a yaşattığı şokun bir benzerini yaşatabilir bu gece. Turu geçemeseler bile en kötü ihtimalle berabere kalacaklarını düşünüyorum

570 METALIST KHARKIV - STURM GRAZ (İlk Yarı), X, 2,30

İki takım da (özellikle Metalist) rakibi maçların ikinci yarısında açılıyor. Metalist deplasmandan gollü beraberlikle döndüğü için de sağlam oynayacak, bulduğu boşlukları değerlendirmeye çalışacak ve muhtemelen de maçı ikinci yarıda alacaktır. Ama ilk yarıda rakibin riske girip maçın kopmasına izin vereceğini sanmıyorum. O yüzden ilk yarı berabere biter oynanabilir, ben oynadım :)

580 METZ - TOURS, 1, 1,70

Metz'in rakibine son maçlarda üstünlüğü var. Bir kupa maçı olduğunu da düşünürsek sahasında rahat olmasa da kazanmayı bilecektir.

593 CRYSTAL PALACE - MANCHESTER CITY, 2, 1,30

City kadrosunu oldukça geliştirdi ama şampiyonluğun hayal olduğunun farkındalar. Ligde üst sıraları zorlamaya çalışacaklar. Ama onları asıl mutlu edecek olan şey alınacak bir kupa. Bu yüzden diğer büyük takımlar gibi kupayı boşlamayacaklardır. Championship ekibi C. Palace karşısında çok rahat kazanırlar

Toplam oran 16,75 yapıyor, bol şans.

0 yorum:

Yorum Gönder

Link Değişimi